Daar sta je dan,met je goeie gedrag.

Veertien jaar trouwe dienst. En straks krijgt de Minister-President ongetwijfeld een nieuwe leasebak. Of een directie-auto met chauffeur. Persoonlijk zouden we dat zonde vinden. Het kan namelijk ook duurzamer.

Dus Mark: we gaan graag aan de slag met je Saab – gratis. Een nieuwe neus, een nieuwe motor. Of we maken hem volledig elektrisch. LPG? Kan ook. Scheelt 30% CO2-uitstoot. Uiteraard bouwen we er de modernste technieken in – je wilt wel een beetje bij de tijd blijven. Wat denk je van Apple CarPlay of Android Auto? Anti Collision Impact Warning? Verkeersbordherkenning? Lane Departure Warning? Jij zegt het, wij regelen het.

Mocht je het niks vinden, dan willen we de Saab tóch graag van je overnemen. Tien tegen één dat we binnen no-time voor haar een andere bestemming vinden. Een functie elders.